Земеделски услуги

Земеделските услуги, които предлагаме на територията на село Коркина са махане на костилки, оране, фрезоване, косене, пробиване на дупки, рязане на дърва, пръскане на дървета, предотсвяне на ток на трудно достъпни места и други.

Махане на костилки

При нас може да махнете костилките от череши, вишни, сливи, сини сливи и кайсии – получаване на пулп/плодова каша/ за сладка и ракия. Машината ни е с капацитет 500кг/час. Ще спестите много работа и ще подобрите значително качеството на продукта си.

Оране и фрезоване

Оране и фрезоване на малки градини, окопаване на дръвчета, вадене на картофи. С нашата мотофреза можем да помогнем дворните места и градините ви да бъдат бързо и качествено изорани без да губите време за копаене или да купувате техника, която да стои неупотребявана през по-голямата част от годинита.

Косене

С моторните ни коси можем да окосим двора ви, да изрежем храстите и почистим обрасли места. Няма да мислите за бензин и масло, работни дрехи и очила, корда и поддръжка на машината.

Свредел за дупки

Свределът ни за дупки ще ви помогне да пробиете множество дупки за огради, колове или др. Спестявате време, физическа работа и улеснявате процесите.

Резачка за дърва

Рязане на дърва за зимата е познато на всички ни. С наша помощ ще може да спестите много усилия и време в подготовка на дървата за огрев.

Пръскане на дървета

Предлагаме регулярно пръскане на овощни дръвчета, лозя и асми с необходимите препарати. Моторната ни пръскачка постига по- добро качество на пръскане в сравнение с ръчните гръбни пръскачки. Листата са напръскани от двете страни благодарение на силната въздушна струя. Пестите време и усилия.

Генератор за ток

В много случаи ни е необходим електрически ток на места, където просто не е наличен. Имаме генератор захранен с бензин. С негова помощ захранваме електрически машини на места без ток.